divendres, 15 de febrer del 2019

MUSEU D'ART CONTEMPORANI

EXPOSICIÓ « TE TOCA A TI» ESPAI D’ART CONTEMPORANI DE CASTELLÓ















Davant la pregunta: -Que vau sentir, què vos va atraure l’atenció.

«Ahir vam anar a vore un exposició al Museu d’Art Contemporani de Castelló. A destacar els tapissos, les baldufes i el joc d’endevinar.»

«La exposició em va demostrar el que era l’art. També és la creativitat, somiar, el joc, inventar i moltes coses més. Em van sorprendre dos coses: quan uns xiquets imaginaven que estaven en una illa deserta i on calia la confiança per a crear i transformar i dissenyar un món nou entre tots. Sabeu com acaba? Fan el mateix, creen un món igual al que tots vivim.»

«Hem aprés de policromia i de monocromia.»

«M’han agradat els tapissos, tots molt únics, no hi havia cap igual. També les baldufes, perquè les vam girar i vam jugar amb elles.»

«Em va agradar el museu perquè les regles formaven una figura. Pareixia una persona o un dinosaure.»

«El balancí em va sorprendre. Un balancí màgic per a tots.»
«El que més m’ha impressionat és el balancí . El tenia que pujar a peu, poc a poc, descalç. I em costava. Dona inseguretat. Després donava la mà a Violet i després a Nereida. I els tres espaiet pujàvem fins passar el centre del balancí i voltejar-lo. Quina emoció! Vam confiar els tres i ho vam aconseguir.»
«Com haurien ficat allí el balancí? I com la figura feta amb regles?»
«El que més el balancí i després el quadre de les baldufes. També els becs de loro. L’estàtua amb regles. I una cosa que no vam vore però estava al costat.»

«No havia anat mai a un Museu. Ja sé el que és»

M'agrada la part del tapís i ara he fet el meu.