dijous, 23 de gener del 2020

LES NOSTRES FUNDACIONS






Al PRINCIPAL



Dia 22 de gener, el TRAM i a Castelló. De camí, la plaça Major i en concret el laberint. Una miqueta d’història del Fadrí i La Llotja; i després, una volta pel Mercat Central. Esmorzar a Santa Clara, en concret en el monument a la fundació de Castelló pon ens ho vam passar genial entre risses. Per acabar, al Teatre Principal.

«Un teatre que ens va sorprendre, com si fora de l’època dels romans, com si fora de l’edat mitjana, amb forma arredonida, amb pintures precioses fins i tot en la cúpula. Allí ens vam seure en unes butaques i als pocs minuts a gaudir de la funció. « Sophie», un musical amb cançons de tots els estils com rock, òpera... Genial i també amb moltes rises, encara que no vam entendre molt el significat de l’obra, si és que en tenia algun. Però això no importa, ens va agradar molt. Eren disbarats moltes vegades però ben fets.»

«Les protagonistes eren tres dones que cantaven, tocaven instruments i alhora actuaven. Sobre tot, molestant-se. I la de les magdalenes? I la del violí? Impressionant, no imaginava que les obres foren tant boniques. Les llums les apagaven i les encenien. Una xica, la més bromista i despentinada; l’altra, la delicada i perfeccionista; i la tercera la més normal i tranquil·la. Recomane a tots els nostres seguidors anar.»

« Molt divertida i molt educativa»


Postdata: El viatge gratuït i l’entrada al teatre també. Alguns estàvem al galliner, ara en diuen paraiso. Ni somiant imagines un lloc així.