dilluns, 30 de març del 2020

dilluns, 23 de març del 2020

BLOGS ESPECIALISTES

Compartisc amb vosaltres els blocs dels/de les vostres mestres especialistes per tal que els visiteu a sovint, doncs són matèries que teniu a l'horari.  També tenen activitats molt xules per fer: 

BLOC DE MÚSICA DE JOAN CARLES 

 


BLOC D'EF DE CRISTINA 




BLOC ANGLÉS DÈLIA 




COMENCEM

Hola, estimats alumnes.
Records per a les vostres famílies i sobre tot calma.

Degut a la situació sanitària de confinament a casa és hora de continuar l’aprenentatge.  Ho fareu al vostre ritme i en els moments més apropiats per a la vostra família.
Respecte a les vostres relacions socials , internet ara és una solució però caldrà deixar un miqueta de temps, prou, per a visitar el blog de classe i seguint les propostes de treball, caldrà estudiar, llegir, fer exercicis ..., per a, com sempre, saber més, més i millor.

El correu per a poder-me escriure en cas de dubtes o qualsevol coseta i així comunicar-mos serà continuem6b@gmail.com.

Les propostes de treball s’enviaran també pel correu. I també, si és el cas, una foto del vostre treball a la llibreta per revisar el que aneu fent.

Al blog, a dalt, teniu les diferents pàgines des d’on treballarem:

LLENGUA, LENGUAJE, MATEMÀTIQUES, LECTURES i SOCIALS

Només cal clicar al damunt.

Ànims. I es clar, els vostres pares i/o germans vos poden ajudar. Però, les activitats les heu de fer vosaltres sols, de forma autònoma i responsable. Si teniu dubtes m’ho dieu a mi a l’e-mail d’abans. Ja sabeu que les tasques us serviran de guia. Aprofiteu-les i personalitzeu-les adaptant-les a la vostra manera de treballar, de pensar i disponibilitat. Confie en vosaltres.

dimecres, 18 de març del 2020

Bon dia: 
Espere que estigueu totes i tots bé.

A partir del dilluns 23, quan finalitzarà la setmana de festa, començarem a treballar.  Comuniqueu-lo a les vostres famílies també. Per poder contactar, he creat un nou correu que serà l'únic que farem servir a partir d'ara:
 
continuem6b@gmail.com